Europa Conference League

Ιμπόρα: «Υπάρχει και δεύτερο ματς, αλλά είναι σημαντικό το ότι παίξαμε με ωριμότητα»

Στο ώριμο παιχνίδι των παικτών του Ολυμπιακού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Αστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στάθηκε ο Βιθέντε Ιμπόρα μετά το 4-2 των «ερυθρόλευκων» στον πρώτο ημιτελικό.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα τόνισε πως μια αγγλική ομάδα δεν μπορεί να υποτιμηθεί ενόψει ενός δεύτερου αγώνα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, πιστεύει πως έδειξαν τι μπορούν να κάνουν, θεωρεί πως έπαιξαν καταπληκτικά σε άμυνα επίθεση κι εξήρε τον Ουνάι Εμερι.

Αναλυτικά: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε ακόμα ένα ματς. Είναι αγγλική ομάδα και μπορεί να κάνει τα πάντα. Σήμερα, παίξαμε πιο ώριμα από ποτέ, υποφέραμε, αλλά καταφέραμε να δείξουμε τι αξίζαμε, είναι σπουδαία νίκη. Παίξαμε πολύ ώριμα. Παίξαμε ολοκληρωμένα τόσο επιθετικά, αλλά και αμυντικά, αλλά έχουμε ακόμα ένα ματς και θα είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Έχουμε αγάπη και σεβασμό με τον Έμερι. Έμαθα πολλά δίπλα του και τον σέβομαι πάρα πολύ. Ελπίζω να πάμε στον τελικό, να δώσουμε χαρά στον 12ο παίκτη μας και να την πανηγυρίσουμε μαζί τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x